CrossWater Vízisport Kölcsönző

 

Látogass el hozzánk barátaiddal, családoddal és élvezd a nyarat a Velencei-tavon, mely számtalan sportolási lehetőséget nyújt. Tanulj meg szörfözni, próbáld ki a SUP YOGAT, vagy a SUP POLOT, bérelj kajakot, vízibiciklit és fedezd fel a tájat. Ha passzív kikapcsolódásra vágysz napozóágyak és napernyők alatt élvezheted a gyönyörű környezetet és a víz közelségét. 

Crosswater

Szörf – evezés – felfedezés. Három szó, ami leírja mindazt, amit a CROSSWATER képvisel. Ez a három tevékenység minden napra tartogat valami újat, valami inspirálót. A víz számtalan izgalmas oldalát fedezhetjük fel közösen, vagy egyedül, akár esik, akár fúj és főleg akkor, ha süt a nap. Új élmények, rég elfedett helyek várnak mindenkit a Velencei-tavon. A szörfözés a suppolás és a kajakozás önfeledt kikapcsolódást nyújt, miközben közel kerülhetünk a természethez. Egyszerre lelassítja és felpörgeti az időt. Aktív kikapcsolódás, lelki béke és minőségi idő a város zajától távol. Túráinkon a vízi világ rejtett kincsei kerülnek ma már ritkaságnak számító közelségbe. A természet egyedisége megadja azt az élményt, hogy igazi felfedezővé váljunk.

Nappernyő és nyugágy kölcsönzés

Az Északi Strandon a Crosswater standjánál a város színeiben pompázó, kék vagy sárga napernyőket és nyugágyakat lehet kölcsönözni. A kölcsönzés napi díja: 1400 Ft

Iratkozz fel a Hírlevelünkre, ha elsőként szeretnél értesülni az Északi Strand programjairól!